Nasz Zespół

Anna Kozinda

Fundatorka oraz współzałożycielka Fundacji Kobiet Dobrawa.

Anna Kozinda ukończyła Akademię Zarządzania w Mińsku. Jest dyplomowanym trenerem szkoleń systemu Vagiton. Jej zamiłowanie do współpracy z kobietami skłoniło ją do współtworzenia Fundacji Kobiet Dobrawa.

W Warszawie mieszka od 9 lat. Stolicę Polski wybrała dla życia rodzinnego i prowadzenia własnej firmy.

Anna jest kobietą sukcesu, zarządza firmą Top Cosmetics, w której realizuje się jako pasjonatka kosmetyków. Od 17 lat pracuje z kobietami, dbając o ich naturalny wygląd i dobre samopoczucie. Od zawsze współpracuje z kobietami, rozumie ich największe problemy oraz pasje. Pragnie pomagać innym, przez pryzmat zdobytych doświadczeń. Stawia na promowanie przedsiębiorczości i zdrowego trybu życia oraz kreatywności kobiet zarówno na płaszczyźnie zawodowej, jak i osobistej. Wielokrotnie udzielała się społecznie w akcjach promujących kobiety, prowadziła szkolenia, nieodpłatne konsultacje oraz porady z zakresu medycyny kobiecej.

Anna jest kobietą, która osiągnęła sukces zawodowy i dziś pragnie wnieść wszelkie doświadczenia biznesowe dla wspólnej idei fundacji. Wierzy w potencjał i niezależność kobiet, dlatego pragnie kreować środowisko partnerskiego biznesu z przedsiębiorczymi i kreatywnymi kobietami. Wie, iż obecność kobiet w przestrzeni biznesowej jest niezwykle istotna.

Regularnie uprawia joge kundalini, pływa, tańczy i jeździ na snowboardzie. Jej pasja są książki z dziedziny Osho i iexoteryki.

Elżbieta Piorun-Hannah

Współzałożycielka, fundatorka  Fundacji Kobiet Dobrawa.

Studiowała Zarządzanie i Marketing na SGGW, Zarządzanie Organizacją na UW, język angielski w Swan Training Institute w Irlandii, wtedy zaczęła udzielać się w licznych inicjatywach społecznych. Doświadczenie zawodowe  w administracji zdobywała w Wielkiej Brytanii pracując dla Biura Prawniczego w Londynie. Od wielu lat wspiera Fundację Św. Patryka i inne organizacje działające na ternie Polski.

Obecnie  łączy zajmowanie się domem z wychowaniem trójki dzieci z pracą zawodową. Realizuje  najwiekszą pasję swojego życia jaką jest projektowanie ubrań pod nazwą Ela Piorun.

Współzałożyła Fundację Kobiet  Dobrawa ponieważ wie jak ważne jest wzajemne wsparcie kobiet, jak ogromne znaczenie ma przyjazń kobieca, jak dużo daje wzajemna motywacja, wsparcie, zaufanie.

Prywatnie jej pasją są: tenis, wycieczki rowerowe, narty, taniec.

Priorytety to: wartości poświęcone rodzinie, promowanie równowagi pomiędzy pracą i życiem rodzinnym. Docenia rozwój działań osobistych, przedsiębiorczych, artystycznych ale tylko tych zgodnych z własnymi przkonaniami. Zawsze zachęca kobiety do współpracy i popularyzowania tych kobiet, które już osiagnęły sukces.

Xenia Tymińska

Współzałożycielka, fundatorka  Fundacji Kobiet Dobrawy.

Psycholog, trener rozwoju osobistego i warsztatów umiejętności psychospołecznych. Autorka kursów, grup rozwojowych dla kobiet i mężczyzn, wzmacniających poczucie własnej wartości i potencjału.

Studiowała psychologię na Uniwersytecie Warszawskim oraz ukończyła Studium Podyplomowe Zarządzania Zasobami Ludzkimi na SWPS.

Koncentruje się na pomaganiu innym w dokonywaniu pozytywnych zmian osobistych. Prowadzi indywidualne sesje coachingowe, spotkania motywacyjne oraz warsztaty rozwojowe. Współtwórczyni projektu dla kobiet pierwszej Akademii Kobiecości Magic Love. Uzyskała uprawnienie zawodowe do udzielania pomocy psychologicznej i interwencji kryzysowej w Grupie PDD SA, rekomendowanej przez PTP.

Jest członkiem Polskiego Towarzystwa Psychologicznego.Posiada certyfikat konsultanta i ukończyła profesjonalne szkolenie organizowane przez Talent Focus Sp. z.o.o uprawniające do korzystania z narzędzi psychometrycznych: HPI, MVPI.

Miłośniczka zajęć zwiększających potencjał kobiecości, takich jak shakti dance, joga kundalini, pilates, pasjonatka golfa.