Słodycze raw – bez glutenu i bez pieczenia?

Uczestniczki kursu Zdrowe Słodycze zdradzają, jak zrobić wegańską czekoladę, pyszny mus czekoladowe trufle raw.

Z przyjemnością zapraszamy Wszystkich chętnych na drugą edycję spotkania „Dlaczego warto jeść Raw-vegan słodycze” już w listopadzie.
Chcemy również podziękować naszym ambasadorom Steffi, Natalia Shatokhina Photographers, Marina Volgina oraz Wspaniałym Uczestniczkom za ciepłą i życzliwą atmosferę!

Ważny komunikat: prosimy o wysłanie na priv wszystkich uczestniczek swoich imion i nazwisk w celu dostarczenia zdjęć z kursu.
Дорогие Участницы! Просим Вас о присланные Имя и Фамилии в личку чтобы отослать Ваше фото.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *