Magdalena Więsek

Psycholog, Trener Umiejętności Społecznych i ręki

Jestem psychologiem, absolwentką Uniwersytetu SWPS w Warszawie, certyfikowanym trenerem umiejętności społecznych dla dzieci i młodzieży, oraz aktorką. Moje powołanie do pracy z dziećmi zrodziło się 20 lat wstecz, poprzez aktywność jako wolontariusz w Domu Pomocy Społecznej na warszawskim Żoliborzu. Moja pasja trwa do dziś i pcha mnie nieustannie do rozwoju w tej dziedzinie i zdobywania nowych doświadczeń i wiedzy.

Doświadczenie w pracy z dziećmi zdobyłam, pracując w przedszkolu z oddziałami integracyjnymi jako pedagog specjalny-terapeuta dzieci ze spektrum autyzmu oraz prowadząc TUS w różnych grupach wiekowych. W mojej pracy skupiam się na budowaniu empatycznej relacji z pacjentem, wzajemnym szacunku, komunikacji i zrozumieniu zarówno małego człowieka, jego potrzeb, jak i wsparciu rodzica dziecka w trudnych wyzwaniach wychowawczych.

Wspieram dzieci ze specjalnym potrzebami edukacyjnymi z ADHD i ASD oraz zaburzeniami zachowania. Oferuję pomoc dzieciom i młodzieży z problemami lękowymi i związanymi ze stresem, przeżyciem zdarzeń traumatycznych. Oferuje wsparcie w zakresie konsultacji psychologicznej z nastolatkami z problemami wieku dorastania.

Warning: Undefined property: stdClass::$em_performer_gallery in /home/platne/serwer226301/public_html/autoinstalator/fundacjakobietdobrawa.org.pl/wordpress37544/wp-content/plugins/eventprime-event-calendar-management/includes/performers/views/single-performer/detail.php on line 113