Aktywny Warszawiak

Realizacja zadania Zdrowe weekendy z jogą dla dorosłych i młodzieży”w ramach konkursu: Program „Aktywny Warszawiak” ogłoszonym przez: Urząd Miasta Stołecznego Warszawy – Dzielnica Rembertów
Organizacja i przeprowadzenie cyklu weekendowych zajęć sportowych z jogą (niedziela) w godzinach 10-11;11-12, skierowanych dla grupy odbiorców w wieku od 10 do 60 lat w dzielnicy Rembertów m. st. Warszawa.

Planowana liczba grupy, która skorzysta średnio z zajęć to 50-80 osób. Zajęcia będą prowadzone w celu podniesienie sprawności fizycznej mieszkańców Dzielnicy Rembertów m.st. Warszawy i promowanie prozdrowotnych wartości aktywności fizycznej sprzyjających przeciwdziałaniu i zapobieganiu stresu i napięć, które sprzyjają chorobom fizycznym i psychicznych. Zajęcia Zdrowe Weekendy z jogą cieszą dużą popularnością wśród mieszkańców Rembertowa i są prowadzone już drugi rok z rzędu. Projekt Zdrowych weekendów z jogą współgra z ważnymi celami statutowymi Fundacji Kobiet Dobrawa – organizowanie imprez okolicznościowych, imprez sportowych, rekreacyjnych, treningów, wycieczek, wyjazdów, inicjatyw promujących zdrowy tryb życia. Miejsce przeprowadzenie warsztatów: Studio tańca Lemono w Rembertowie, przy ul. Paderewskiego 130 i też mogą się odbywać w plenerze dzielnicy Rembertów.

Proszę udowodnić, że jesteś człowiekiem, wybierając Choinka.

Psycholog,
    współzałożycielka Fundacji Kobiet Dobrawy. Jestem autorką warsztatów terapeutycznych dla dzieci i młodzieży, członkiem Polskiego Towarzystwa Psychologicznego. Posiadam certyfikat terapeuty TSR oraz TUS. Ukończyłam profesjonalne szkolenie organizowane przez Talent Focus uprawniające do korzystania z narzędzi psychometrycznych: HPI, MVPI.